Duiken en duikscholen op Bali Indonesie
Duiken is een avontuurlijke ervaring, dat jouw interesse en verbeelding te boven gaat. Bezoek ons voor jouw avontuur in Bali.

>>> Meer informatie over Bali Diving AdventuresDive Center Bali Scuba Duba Doo is de duikschool voor duikinstructie en snorkeltrips. Safety First.

>>> Meer informatie over Dive Center Bali Scuba Duba DooJukung Dive biedt alle PADI cursussen aan van beginners niveau (introductie duiken) tot een professioneel niveau (divemaster). PADI is 's werelds grootste duikorganisatie en besteedt veel aandacht aan veiligheid bij het duiken. Jukung Dive heeft een eigen zwembad voor training in niet open wateren tijdens de cursussen.
Jukung Dive bevindt zich in Amed,in de noord-oostelijke punt van Bali. Vanaf onze basis in Amed is het een bustrip van max. 20 min. naar het dorp Tulamben, de locatie van 5 uitstekende duikspots waarvan het wrak van de USS "Liberty" het meest bekend is. Wij bieden ook diverse duiksafari's aan naar verschillende duikplekken: VIP duik safari, Monkey Reef of Kubu, Amed Walls, Gili Selang, Het wrak van de 'Liberty', Batu Kelebit en Alamanda.

>>> Meer informatie over Jukung Dive BaliNederlands duikresort op Bali met hoge kwaliteitsstandaard.
Van losse duikdagen en arrangementen tot volledige duiksafaris. Met voor iedere duiker een gratis digitale onderwatercamera te leen.

>>> Meer informatie over Diverad Diving AdventuresJoe's Gone Diving is een Nederlandse duikschool die dagelijkse duiktrips organiseert en PADI duikcursussen aanbiedt vanuit Sanur, Bali. Joe heeft Nederlandse instructeurs waardoor je jouw duikcursussen gewoon in het Nederlands kunt volgen. En bij Joe is het ook mogelijk om een duikprogramma op jouw wensen af te stemmen.

>>> Meer informatie over Joe's Gone Diving