Het weer en klimaat in Bali IndonesieBali heeft een tropisch regenwoudklimaat en ligt bij de evenaar. Dit betekent warmte en veel regen.
Het gemiddelde temperatuur in Bali is 26 tot 27 graden Celcius. Het hele jaar door is het in Bali overdag ongeveer 30 graden Celcius. In sommige plaatsen dichtbij zee of die hoger gelegen zijn, is het iets koeler. In de nacht is het in het grootste deel van Bali het hele jaar door zo'n 22 tot 24 graden.
Extreme temperaturen komen in Bali niet echt voor. De temperatuur van het zeewater schommelt in Bali tussen de 26 en 29,5 graden Celcius.
Bijna geheel Indonesie wordt gedomineerd door de moesson. Tussen november en maart heerst de Noordoost Moesson. Dat betekent voor een groot deel van het land het hele jaar door regen. Dit zijn doorgaans korte, hevige stortbuien, waarna de zon weer volop schijnt. In de periode tussen mei en september is de Zuidoost Moesson wat voor Bali een meer droge seizoen betekent.

Actuele weersverwachting op Bali


Hier vind je de weersverwachting op Bali en de temperatuur in de verschillende steden in Bali, waaronder Denpasar, Candi Dasa, Lovina, Sanur en Ubud.

Indonesie Reizen

Asia Direct
Asia Direct
Djoser
Djoser rondreizen Indonesie
De Jong Intra
De Jong Intra Reizen Indonesie
Koningaap
Koning Aap reizen naar Indonesie
Riksja Travel
Riksja rondreizen Indonesie
Sawadee
Sawadee rondreizen Indonesie
Shoestring
Shoestring Avontuurlijke reizen naar Indonesie
SRC Reizen
SRC Reizen Indonesie
Tenzing Travel
Tenzing reizen Indonesie
Tui Reizen
Tui rondreis Indonesie
333Travel
333Travel rondreis en privereis Indonesie