Indonesie strand- en zonvakantiesDe Jong Intra Vakanties Indonesie

Als jouw voorkeur uitgaat naar een ontspannen vakantie biedt De Jong Intra naast rondreizen ook strandvakanties naar Indonesie. Je kunt hier heerlijk uitrusten aan de tropische stranden en zwemmen in een helderblauwe zee. Daarnaast ben je in in een geheel ander werelddeel en heeft Indonesie haar eigen bijzondere cultuur en specifieke lokale keuken.

De Jong Intra heeft een gevarieerd aanbod aan strandhotels op Bali en Lombok. Bovendien heeft De Jong Intra 10- en 17- daagse strandpakketten samengesteld, waarbij vluchten en transfers zijn inbegrepen. Je vliegt naar Indonesie met een gerenomeerde luchtvaartmaatschappij.
Jouw eigen luxe villa aan het strand met privé-zwembad? Snorkelen of duiken op Bali? Of wat dacht je van een bijzondere cruise in een traditionele schoener langs de kleine Sunda eilanden.
Ook overwinteren in Indonesie behoort tot de mogelijkheden. Speciaal geselecteerde hotels bieden een aantrekkelijke korting en zijn uitermate geschikt voor een langer verblijf op Bali.
Ook kun je bij De Jong Intra een strandvakantie geheel naar eigen wens samenstellen. De Jong Intra heeft jouw vakantie goed geregeld, zodat je kunt genieten van een zorgeloze vakantie!


De jong Intra Indonesie


Fox vakanties Indonesie

Indonesie heeft ontzettend veel mooie stranden, waaronder op het eiland Bali. En dat maakt Indonesie en Bali een ideale vakantie voor een zonvakantie. Dat weten wij ook, en daarom hebben wij een uitgebreid aanbod als het gaat om zonvakanties op Bali en andere eilanden in Indonesie. We hebben de mooiste resorts uitgezocht en zorgen ervoor dat jij niets tekortkomt tijdens de strandvakantie.

Een ding is zeker tijdens een zonvakantie in Indonesie, je zult hier optimaal genieten. Wij hebben diverse mooie top resorts uitgezocht op Bali en andere eilanden van Indonesie die ervoor zorgen dat jij van alle gemakken bent voorzien. Er zijn ook combinatiereizen beschikbaar waarbij je de stranden van meerdere eilanden bezoekt, zoals Bali en Lombok. Alles is mogelijk, dus kijk waar jouw voorkeur naar uitgaat als het gaat om een strandvakantie. Wij regelen de rest.

Fox strandvakantie Indonesie


Kras Vakanties Indonesie

Ontdek de overweldigende eilandenrijk van Indonesie tijdens een voordelige vakantie van Kras. Het landschap van Indonesie wordt getekend door een grote diversiteit van ondoordringbare regenwouden en hoge bergketens tot vruchtbare valleien. Natuurlijk komen ook veel mensen naar Indonesie voor een heerlijke zonvakantie aan een paradijselijk strand.
Bij Kras kun je kennismaken met Bali, Java, Sumatra en Sulawesi. Vier prachtige Indonesische eilanden. Natuurlijk beschikken zij vrijwel allemaal over prachtige stranden, waar je onder de kokospalmen en de stralende zon in het paradijs waant. De gewoonten en tradities van de verschillende volkeren zijn bovendien uiterst boeiend en de Indonesische keuken is voortreffelijk.

Kras Vakanties Indonesie


Tui Reizen Indonesie

Tui bied je de meest fascinerende vakantiebestemmingen in verre landen. Voor elke vakantieganger heeft Tui wat wils. Van de zonnigste stranden, de meest fascinerende plekken van het land, fantastische appartementen en de mooiste hotels. Boek snel, want vakantie vieren doe je met Tui.

Voor de echte zon- en strandliefhebber heeft Tui hier een overzicht van de aller-aller-aller-mooiste strandbestemmingen van Indonesie. Waar je deze zomer ook lekker wilt gaan genieten: je vind het via Tui. Van voordelige appartementen tot super-de-luxe Golden Label hotels. Van heerlijk lui tot lekker actief, maar altijd superscherp geprijsd en met alle mogelijke zorg geselecteerd.

Tui Reizen Indonesie


WTC zonvakantie Indonesie

Via World Ticket Center kun je snel en voordelig een vakantie boeken naar Java en Bali. Naast lastminute reizen kan World Ticket Center ook jouw hotel of autohuur in Indonesie voor je boeken, voor een fly drive vakantie. Bij World Ticket Center vind je goedkope last minute aanbiedingen, omdat er een vergelijking wordt gemaakt tussen de tarieven van alle touroperators en luchtvaartmaatschappijen. Hierdoor kan World Ticket Center jou de beste en voordeligste vakanties naar Indonesie voorleggen.
Via World Ticket Center kun je ook snel en voordelig een vliegticket of vakantie naar Java en Bali boeken.

WTC Indonesie