Indonesie vakantie met de kinderenDjoser Junior Rondreis Indonesie met de kinderen

Djoser Junior organiseert voor gezinnen met kinderen tussen 4 en 14 jaar groepsreizen naar Indonesie. Tevens is er een aantal vertrekdata geselecteerd voor ouders met oudere kinderen van 10 tot 16 jaar. Speciaal voor gezinnen met kinderen van 1 tot en met 4 jaar biedt Djoser Junior aangepaste reizen naar Indonesie aan buiten de schoolvakanties.
Het gemiddeld aantal deelnemers op de Juniorreizen is achttien en bestaat uit zowel twee- als eenoudergezinnen. De Djoser reizen naar Indonesie zijn geschikt voor gezinnen die houden van een actieve manier van reizen. Met Djoser Junior op reis ontdek je de wereld samen met je gezin.
Complete rondreis over de meest bekende eilanden Java en Bali langs de hoogtepunten van Indonesie zoals de botanische tuin van Bogor, het vissersdorp Pangandaran, de tempels Borobodur en Prambanan, Yogjakarta en de imposante Bromo vulkaan. Op Bali geniet je met het gezin van het strand bij Lovina en de prachtige rijstterassen van Ubud.


Djoser Junior Java BaliKoningaap familiereis Java en Bali

Koningaaap heeft een Indonesië familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Mysterieus Bali staat bekend als het 'Eiland van Goden en Demonen'. Er valt volop cultuur te proeven in hindoeïstische tempels, tijdens een dansvoorstelling of in een batikatelier. Het landschap bestaat uit prachtige stranden, groene rijstterrassen en jungle, ruige vulkanen en bergmeren. Voor actievelingen valt er van alles te beleven: fietsen, wandelen, snorkelen, duiken en surfen. En zwemmen.... alle hotels die Koningaap heeft geselecteerd beschikken over een zwembad!

Koningaap gezinsreis IndonesieSawadee Familiereizen Indonesie

Sawadee Familieavontuur biedt reizen aan voor gezinnen met kinderen vanaf 8 jaar. Voor een aantal bestemmingen geldt een minimumleeftijd van 12 of 14 jaar, omdat deze reizen wat zwaarder zijn. Familieavontuur richt zich op gezinnen en alleenstaande ouders met kinderen. Actieve en avontuurlijke mensen die veel willen zien en meemaken van de cultuur en natuur. De groepen zijn nooit groter dan 21 personen.

Java en Bali zijn ideale eilanden voor een avontuurlijke rondreis met het gezin. De temperatuur is aangenaam, de Indonesiérs zijn zeer vriendelijk en het strand of zwembad is altijd dichtbij.
De reis begint in Yogjakarta (Solo) waar je een bezoek kan brengen aan de gezellige straatjes bij Jalan Malioboro in het centrum van Yogja. Bezoek de Kraton, het paleis van de sultan, waar je ook een repetitie van een gamelanorkest kan meemaken.
Buiten Yogjakarta liggen de boedhhistische tempel Borobudur en de hindoeistische tempel Prambanan.
Vanuit Malang onderneem je een jeeptocht naar het spectaculaire uitzicht op de Bromo vulkaan, Semeru en het Tenggergebergte. Vanaf Kalibaru vertrek je naar de veerboot die je naar Bali brengt. De komende dagen is het tijd voor zon en strand bij Lovina aan de noordkust van Bali. Lovina Beach is dit de plek om te gaan snorkelen boven de riffen die hier voor de kust liggen.
Na een aantal dagen relaxen gaan we naar het kunstenaarsdorp Ubud, gelegen tussen de groene sawa's. Van hieruit kun je tocht ondernemen naar Monkey Forrest, de schitterende rijstterrassen op de flanken van Gunung Agung, bijzondere tempels waaronder Tanah Lot.
Aan het einde van deze reis ga je naar Sanur, gelegen aan de oostkust van Bali. Dit is de ideale afsluiting voor gezinnen met kinderen. Het hotel heeft een prachtig zwembad en op honderd meter afstand van het hotel ligt het strand. Met slechts een korte taxirit ben je zo in Kuta, Seminyak en Canggu, wil hier nog even gaan shoppen of stappen.

Sawadee familiereis Indonesie
Indonesie kinderen actieve gezinsvakantie naar Indonesie Java en Bali goedkope gezinsvakantie Indonesie Java en Bali luxe gezinsvakantie Indonesie Java en Bali Indonesie vakantie kinderen actieve vakantie met kinderen Indonesie Java en Bali aktieve vakantie met kinderen Indonesie Java en Bali avontuurlijke vakantie kinderen Indonesie Java en Bali avontuurlijke vakantie met kinderen naar Indonesie Java en Bali groepsreis met kinderen Indonesie groepsreizen met kinderen Indonesie Java en Bali groepreis met kinderen naar Indonesie in vakantie met kinderen Indonesie Java en Bali kindervakanties Indonesie Java en Bali familie reis Indonesie Java en Bali familie reizen Indonesie familie vakantie Indonesie Java en Bali gezinsvakantie Indonesie kids reis Indonesie Java en Bali kids reizen Indonesie kids vakantie Indonesie kindervakanties Indonesie kindvriendelijke reizen Indonesie Java en Bali kindvriendelijke vakanties Indonesie Java en Bali met kinderen op reis naar Indonesie reis met kinderen Indonesie Java en Bali Indonesie reizen met kinderen vakantie Indonesie met kinderen vakantie gezin Indonesie Java en Bali vakantie kind Indonesie Java en Bali vakantie Indonesie met kinderen op vakantie met kinderen naar Indonesie leuke vakantie met kinderen op vakantie met kinderen reis met kinderen Indonesie reizen met kinderen Indonesie rondreis met kinderen Indonesie rondreizen met kinderen sportieve vakantie met kinderen Indonesie met kinderen Indonesie reizen kinderen Indonesie tours vakantie met kinderen naar Indonesie vakantie met kinderen Indonesie Indonesie vakantie met kleine kinderen vakantie Indonesie met kinderen Indonesie vakantiereizen met kinderen Indonesie vakanties met kinderen verre vakantie met kinderen vliegreis met kinderen vliegreizen met kinderen Indonesie groepsreis kinderen Indonesie groepsreizen kinderen kinderen in Indonesie Java en Bali kinderen naar Indonesie Java en Bali met kinderen in Indonesie Java en Bali met kinderen naar Indonesie Java en Bali Indonesie reis kinderen Indonesie reisbureau kinderen Indonesie reisorganisatie kinderen Indonesie reizen kinderen Indonesie rondreis kinderen rondreis Indonesie kinderen rondreis Indonesie met kinderen Indonesie rondreizen kinderen Indonesie kinderen Indonesie met kinderen Indonesie met kleine kinderen Indonesie reizen kinderen Indonesie reizen met kinderen Indonesie voor kinderen vakantie Indonesie kinderen vakantie Indonesie met kinderen Indonesie vakanties kinderen Indonesie vliegreizen kinderen