Indonesie strand- en zonvakantiesDe Jong Intra Vakanties Indonesie

Als jouw voorkeur uitgaat naar een ontspannen vakantie biedt De Jong Intra naast rondreizen ook strandvakanties naar Indonesie. Je kunt hier heerlijk uitrusten aan de tropische stranden en zwemmen in een helderblauwe zee. Daarnaast ben je in in een geheel ander werelddeel en heeft Indonesie haar eigen bijzondere cultuur en specifieke lokale keuken.

De Jong Intra heeft een gevarieerd aanbod aan strandhotels op Bali en Lombok. Bovendien heeft De Jong Intra 10- en 17- daagse strandpakketten samengesteld, waarbij vluchten en transfers zijn inbegrepen. Je vliegt naar Indonesie met een gerenomeerde luchtvaartmaatschappij.
Jouw eigen luxe villa aan het strand met privé-zwembad? Snorkelen of duiken op Bali? Of wat dacht je van een bijzondere cruise in een traditionele schoener langs de kleine Sunda eilanden.
Ook overwinteren in Indonesie behoort tot de mogelijkheden. Speciaal geselecteerde hotels bieden een aantrekkelijke korting en zijn uitermate geschikt voor een langer verblijf op Bali.
Ook kun je bij De Jong Intra een strandvakantie geheel naar eigen wens samenstellen. De Jong Intra heeft jouw vakantie goed geregeld, zodat je kunt genieten van een zorgeloze vakantie!


De jong Intra Indonesie


Tui Reizen Indonesie

Tui bied je de meest fascinerende vakantiebestemmingen in verre landen. Voor elke vakantieganger heeft Tui wat wils. Van de zonnigste stranden, de meest fascinerende plekken van het land, fantastische appartementen en de mooiste hotels. Boek snel, want vakantie vieren doe je met Tui.

Voor de echte zon- en strandliefhebber heeft Tui hier een overzicht van de aller-aller-aller-mooiste strandbestemmingen van Indonesie. Waar je deze zomer ook lekker wilt gaan genieten: je vind het via Tui. Van voordelige appartementen tot super-de-luxe Golden Label hotels. Van heerlijk lui tot lekker actief, maar altijd superscherp geprijsd en met alle mogelijke zorg geselecteerd.

Tui Reizen Indonesie